Mogen wij ons even voorstellen?

Eye Visual Content

Samantha van Alphen

13 dec
2016

Wij zijn Eye Visual Content. We zijn begonnen als de foto- en videostudio van New Brand Activators, maar het werd tijd voor een eigen gezicht. Neem maar afscheid van standaard stockmateriaal: wij maken uniek beeldmateriaal speciaal voor jou. Zo laat jij een perfecte indruk achter op welk kanaal dan ook.

De juiste beelden en verhalen zorgen voor maximale impact.

Eye Visual Content

Creatieve brigade van makers

In onze brigade vind je makers. Onze fotografen, filmers, beeldbewerkers, stylisten, tekstschrijvers en zelfs chef-koks zorgen voor beelden met impact. Ieder met zijn of haar eigen expertise. Ze hebben één ding gemeen: een passie voor creatieve content. Ze voelen zich thuis in onze eigen professionele fotostudio, maar scoren ook op locatie.

Altijd met impact

Foodfotografie is de specialiteit van het huis. Foto’s waardoor je de gerechten bijna proeft. Maar ook voor packshotfoto’s, fashion fotografie of bijzondere portretten kun je bij ons terecht. Onze videocontent-experts maken verleidelijke productvideo’s of geven een kijkje in jouw keuken met een pakkende bedrijfsvideo bijvoorbeeld. Al dat visueels wordt begeleid door de juiste tekst.

Geen geheim van de chef

Wij hebben geen geheim van de chef: we delen onze kennis graag met jou. Daarom organiseren we regelmatig workshops en inspiratiesessies. Hierin nemen we jou mee in onze passie. Foodfotografie waardoor het water je in de mond loopt, jouw evenement op een professionele manier livestreamen of aan de slag met een persoonlijke vlog? Je leert het van onze vakmannen en –vrouwen.

Heb jij extra visuele impact nodig? Neem dan contact met ons op.