Blog

Eye Visual Content

10 februari 2017

Marcel over zijn match met Maison van den Boer

Traditiegetrouw viert Maison van den Boer ieder jubileum met een boek. Het kook-, kijk- en kennisboek ‘Huis van de Smaak’ ter ere van het 110-jarig bestaan is het derde boek waar onze fotograaf Marcel Bakker de beelden voor fotografeerde.

Lees meer

25 januari 2017

De trends voor foodstyling in 2017

Een nieuw jaar betekent een frisse start. Voor kleurinstituut Pantone aanleiding om de kleur van 2017 bekend te maken: Greenery. Greenery is een frisse, pittige, geelgroene kleur die symbool staat voor een nieuw begin. Bovendien weerspiegelt het de kracht van de natuur.

Lees meer

16 januari 2017

Zweitse over de kracht van (food)fotografie

Fotografie is een vak apart met vele niches. En elke niche kent zijn experts. “In het begin van de digitale fotografie zeiden mensen weleens: dat kunnen we zelf wel. Maar ik wist dat ze daarop terug zouden komen.

Lees meer

13 december 2016

Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn Eye Visual Content. We zijn begonnen als de foto- en videostudio van New Brand Activators, maar het werd tijd voor een eigen gezicht. Neem maar afscheid van standaard stockmateriaal: wij maken uniek beeldmateriaal speciaal voor jou. Zo laat jij een perfecte indruk achter op welk kanaal dan ook.

Lees meer