Over ons

Eye Visual Content

Met relevante visuele content maak je van kijkers, kopers. Neem maar afscheid van standaard stockmateriaal: Eye Visual Content maakt uniek beeldmateriaal speciaal voor jou. De juiste beelden en verhalen zorgen voor maximale impact. Zo laat jij een perfecte indruk achter op welk kanaal dan ook.

Over Ons

Effectieve visuele content

Wil jij opvallen, meer producten verkopen of lastige informatie glashelder maken? Met creatieve, visuele content bereik je jouw doel. En wij weten hoe. We zorgen ervoor dat de beelden perfect bij je doelen en DNA past. En de juiste snaar raakt bij jouw publiek.

Over Ons

Een team van creatieve makers

In onze brigade vind je makers. Onze fotografen, filmers, beeldbewerkers, stylisten, tekstschrijvers en zelfs chef-koks zorgen voor beelden met impact. Ieder met zijn of haar eigen expertise. Ze hebben één ding gemeen: een passie voor creatieve content. Ze voelen zich thuis in onze eigen professionele fotostudio, maar scoren ook op locatie.

Over Ons

Altijd met impact

Foodfotografie is de specialiteit van het huis. Foto’s waardoor je de gerechten bijna proeft. Maar ook voor packshotfoto’s, fashion fotografie of bijzondere portretten kun je bij ons terecht. Onze videocontent-experts maken verleidelijke productvideo’s of geven een kijkje in jouw keuken met een pakkende bedrijfsvideo bijvoorbeeld. Al dat visueels wordt begeleid door de juiste tekst.

Over Ons

Geen geheim van de chef

Wij hebben geen geheim van de chef: we delen onze kennis graag met jou. Daarom organiseren we regelmatig workshops en inspiratiesessies. Hierin nemen we jou mee in onze passie. Foodfotografie waardoor het water je in de mond loopt, jouw evenement op een professionele manier livestreamen of aan de slag met een persoonlijke vlog? Je leert het van onze vakmannen en –vrouwen.

Talk to us

We are eye

Claudia Wijdeven

Beeldbewerker / creatief DTP'er

Ivo Spikmans

Animator

Nick Wijdeven

Filmproductie (EyeWeb Productions)

Piet van den Heuvel

Assistent fotograaf

wouter visssers eye visual content

Wouter Vissers

Creatief manager

Zweitse Landsheer

Fotograaf